Workshops ‘voor elk wat wils’

Theatersport voor beginners:
Op een prettige en veilige manier kennismaking met theater(sport)oefeningen en spelvormen. Iedereen kan meedoen. Lekker lachen met en om jezelf en de anderen. Gewoon een hele vrolijke middag. (Of avond/ochtend)

Theatersport voor gevorderden:
Verdieping van theater(sport)oefeningen en spelvormen. Een stapje verder! Uitdagingen en solomomenten worden niet geschuwd. Laat zien wat je durft en kunt. Genieten voor allemaal.

Dramadroom:
Spelen zoals spelen bedoeld is. Ook voor grote groepen ideaal. Leer je vrienden/collega’s kennen op geheel andere wijze. Ga op zoek naar je monstertje en andere alter ego’s. Lekker loskomen en experimenteren met spel. (Dit kan met behulp van 
kostuums en rekwisieten als de groep niet groter is dan 12 personen). Verras jezelf en de anderen. Sta verbaasd en geniet, maar vooral lekker veel lachen!

Spelenderwijs ontspannen:
Met behulp van lichte dramaoefeningen en lichaamsgericht werk gaan we ons richten op ontspanning. Even onthaasten en zo min mogelijk hoeven. Op een rustige manier weer bewustworden van je lijf. Ontspannen met een glimlach.
N.B. voor deze workshop geldt een maximale groepsgrootte van 15 personen.

Teambuilding Toppers 
Samenwerken aan de drama-/ communicatie opdrachten. (Hebben we toppers of tenenkrommers?) Op een prettige manier met je team aan de slag gaan, elkaar beter leren kennen, (meer) vertrouwen en samen aan een goede herinnering bouwen. Juist op een vrolijke manier!

TEAMTocht
Ons nieuwste project: buiten, o.b.g. van actrice in rol, al wandelend door de stad (naar keuze) elkaar beter leren kennen d.m.v. leuke opdrachten uit de drama en communicatie wereld. We gaan niet te diep, lachen staat voorop en je ziet nog wat van de stad om je heen. Hilarisch en functioneel ineen!

 

N.B. voor alle workshops geldt dat ik me afstem op de ‘behoeftes’ en het niveau van de deelnemers om samen tot een vrolijke en prettige manier van samenwerking te komen.

De Workshop duurt 1,5 uur, pauze is mogelijk

 

 

Workshops Teamtocht buiten Workshop binnen
Workshop 1,5 uurGroep t/m 12 personen € 325,- € 325,-
0,5 uur extra (aangevraagd of ter plekke in overleg) € 75,- €  75,-
Elk extra persoon €  20,- €   20,-
BTW Inclusief 9 % BTW
Inclusief 9 % BTW
Voorbereidingskosten p.u.
voor een nieuwe stad
€ 50,-
€ 35,-(indien nodig en altijd in overleg)
Reiskosten €   15,00 €   0,25 p.km.
Huur ruimte en consumpties n.v.t. exclusief


In overleg is veel mogelijk en samen komen we er wel uit om uw “dagje uit” betaalbaar en uiteraard succesvol te maken.