Harriëtte, uw (on)handige en altijd hulpvaardige stagiaire

_HW22765-20160527-213443136Harriëtte loopt alweer stage! Ditmaal in uw bedrijf, op uw afdeling of tijdens uw feest. Harriëtte is vrolijk, leergierig en nieuwsgierig, naïef aandoenlijk en wat stuntelig. Je moet wel met en om haar lachen. En wat ziet ze eruit. Het zou je kind maar wezen.

Moet er iets gedaan worden? Informatie overgebracht worden? Iets uitgedeeld worden met een praatje? Horeca in goede banen worden geleid? Een (on)zinnige presentatie worden gegeven? Een congres opgeleukt of aan elkaar gepraat worden? Harriëtte doet het vol overgave en gedrevenheid, alles voor haar stage punten !!! Ze moet toch een keer overgaan.
Aan haar toehoorders zal het niet liggen, die strooien met stage punten.

Breng uw mensen op een prettige en functionele wijze in verwarring. Loopt ze nou echt stage of speelt ze het?

 

Harriëtte heeft o.a. voor de OGU Utrecht een kennismarkt mee georganiseerd en gepresenteerd vanuit de communicatie afdeling en later in het jaar de kerstkadootjes uitgedeeld. Ze heeft kerstdiners en bruiloftsfeesten opgefleurd, haar best gedaan om het Arhus project bekendheid te geven tijdens een bijeenkomst van Gelderse gemeentes, enquetes gehouden, pensionarissen op moeten volgen, een yell aangeleerd aan brugklassers t.b.v. de opening van het OBS, de VIP tent op de Kaatsheuvelse Pleinloop op rolletjes gehouden, een BNI Bijeenkomst in Apeldoorn aan elkaar gepraat en natuurlijk verdiept Harriëtte zich al een poosje in het geven van de (ludieke) stadswandeling door o.a. het mooie Zutphen, Deventer en Zwolle en ondertussen zit ze aan haar 31e stadje :)!Ze is in heel Nederland inzetbaar. Jaja, je verwacht het niet maar ze heeft een rijbewijs! Dat was nog een heel verhaal, dat gaat ze u vast ergens een keer vertellen 😉
(Voor meer informatie over de stadswandelingen zie kopje Topvrolijke stadswandeling.)

Leraar van het Canisiuscollege tegen zijn leerlingen na een verrassingsbezoekje van Harriëtte in zijn klas: “Als dit echt is dan is het eigenlijk best wel sneu, als ze dit speelt dan is ze briljant!

_HW22768-20160527-213443193