De Topvrolijke Stadswandeling


DSCN2512
De Topvrolijke stadswandeling is een groot succes! En nu ook de TEAMTocht!


Wandel mee in o.a. Zutphen, Deventer, Nijmegen, Arnhem, Zwolle, Enschede, Amersfoort, Utrecht, Kampen, Doesburg, Apeldoorn, Doetinchem, Winterswijk, Harderwijk, Hengelo, Almelo, Hilversum, Delft, Haarlem, Ede, Wageningen, Eindhoven, Dordrecht, Tilburg, Den Bosch, Heusden, Breda, Hoorn, Alkmaar, Den Haag.

Of waar u maar wilt, ook dat is mogelijk!

DSCN1928

 

 

 

 

Verkozen tot ‘Beste én Leukste uitje ‘. Met een 9.3 waardering, jahoeeeee….!!!!

 

 

De Topvrolijke Stadswandeling:

Een stadswandeling saai? Deze echt niet! Eeuwige stagiaire Harriëtte (actrice) is bezig met haar 13e stageopdracht en heeft eindelijk iets gevonden wat wel lukt! Ze neemt u mee op een hilarische ontdekkingstocht door de binnenstad. Behalve de broodnodige maar echt wel interessante (en historische) informatie krijgt u gratis en voor niets nog een hoop overbodige informatie over van alles en nog wat toe. Van mooie verhalen en historische feiten tot hele familie gebeurtenissen, wijsheden en liedjes. Maar u mag alles weer vergeten hoor! (Onbedoeld steek je er misschien toch nog wat van op.)
Na de wandeling bent u vrienden voor het leven met deze sympathieke stadsgids. En het leuke is, is ze nou echt of toch niet? Ze is in ieder geval open, vrolijk, naïef en een tikkeltje wereldvreemd.
En je mag lekker veel lachen, met en om Harriëtte.

De Teamtocht:

Bij de TEAMTocht krijgt de groep nog meer de aandacht! Bij deze Ludieke wandeling ligt de nadruk op de groepsleden en krijgen ze de kans om elkaar beter te leren kennen d.m.v. leuke drama en communicatie opdrachten. We gaan niet te diep en iedereen moet vooral veel plezier hebben. En onder begeleiding van Harriëtte kan alleen dat al niet missen! En ondertussen zie je nog wat mooie plekjes van de stad en krijg je natuurlijk ook nog wat info mee!

Wanneer/waarom boeken:

Boek op een datum en tijdstip naar uw eigen wens, mits Harriëtte (of andere acteur/actrice) beschikbaar is. Dit kan zowel particulier als bedrijfsmatig. Ideaal voor o.a. familie-dagen, zakenrelaties, bedrijfs-uitjes, teambuilding, lunchwandelingen, vriendinnendagen, vrijgezellenfeestjes, rode hoedjes bijeenkomsten, bestuurs-uitjes, verjaardagen of …. nou ja ….. gewoon …….omdat het zo leuk is!

De Wandeling:

  • duurt 1,5 uur.
  • Bepaal zelf de aanvangstijd en als u wilt ook de start- en de eindplaats van de wandeling. (Binnen de grenzen van de binnenstad natuurlijk!).
  • Harriëtte kan u ophalen en/of weer afzetten bij bijv. een café of restaurant naar keuze. Maar ook op het Stationsplein, bij een hotel of gewoon op de markt, of..nou ja, ze is heeeeel flexibel wat dat betreft.
  • Natuurlijk maken we een leuke groepsfoto ter herinnering!
  • Het is mogelijk om achtergrond informatie te geven over uw groep. Zeker leuk als u wel, maar de rest van de groep geen idee heeft wat er gaat gebeuren. Daar kan Harriëtte wel wat mee! Hilarisch hoe er gereageerd kan worden als ze informatie heeft die ze niet kan weten!
  • In overleg kan er natuurlijk nog van alles bedacht en aangepast worden naar uw wensen, “bijna” alles is mogelijk. Hoe gekker hoe leuker! En in Harriëttes geval is ‘de gewone wandeling’ al behoorlijk wereldvreemd. Het kan alleen maar nog vrolijker worden. Ze is al mee geweest op een huifkartocht in Brabant en een kroegentocht-achtige wandeling in Zutphen. En ze heeft met koninklijk personeel op de wallen in A-dam rondgelopen. Laat haar moeder het maar niet horen!! Qua wallen dan he!

Groepsgrootte:

De minimale of maximale groepsgrootte speelt geen rol. Met maar 4 personen (ook heel leuk!!) of met 100 of meer.  Het record staat op 72 personen in 1 groep! U mag groepen splitsen of juist als 1 groep bij elkaar blijven, wat u wilt! Harriëtte kan een enorme stem opzetten, waar ze een heel plein mee kan bereiken als het moet. Bij een groep groter dan 45 personen kan er als ondersteuning een extra acteur/actrice meekomen (bij de prijs inbegrepen). Dus wie weet wandelt u binnenkort, met heel veel vrienden of collega’s of juist met een intiem clubje, samen met Harriëtte door één van de mooie en bijzondere binnensteden van Nederland…of ergens anders… ze verheugt zich nu al!

Nieuwe stad:

Wilt u Harriëtte boeken voor een (stads)wandeling in een voor haar nog vreemde stad (dorp, polder, weiland, bos, land, of boot- of bustocht) dan kan dat zeker ook. Ze zal even behoorlijk in paniek raken, maar zich dan vol goede moed, veel zin en met een dosis gezonde nieuwsgierigheid en humor storten op de bijzonderheden van deze nieuwe ontdekkingstocht en u op haar eigen (on)zinnige wijze daar rondleiden. (De eventuele extra kosten gaan altijd in overleg.).

“Stageplaatsen”:

Harriëtte is ook erg op zoek naar andersoortige stage plaatsen om haar stagepunten te behalen. Mocht u een plekje vrij hebben op uw personeelsfeest, beursdag, verjaardag, congres, busreis, dagje uit of een ander (wellicht wat saaie) bijeenkomst, Harriëtte doet graag haar uiterste best om er een vrolijke en onvergetelijke ervaring van te maken. Ze kan “bijna” alles! Neemt u gerust contact op.

 

 

 

 

 

 

Harriëtte heeft ‘bijna’ overal wel iets te vertellen..of wat te vragen..of hardop na te denken..of te zingen..of zich iets af te vragen..of ze wordt door iets afgeleid …of ze is in verwarring…of ze raakt in gesprek…in ieder geval: ze verveelt zich zelden!!! Tja…en u dus ook niet!

 

Prijzen Topvrolijke Stadswandeling :
Voor een groep t/m 12 personen: € 225,-
Elke persoon extra: € 15,-
Kinderen t/m 5 jaar gratis
Kinderen van 6 t/m 12 jaar: €7,50,-
Reisvergoeding  € 15,-

Prijzen voor de TEAMTocht:
Voor een groep t/m 12 personen € 325,-
Elke persoon extra: € 20,-
Kinderen t/m 5 jaar gratis
kinderen van 6 t/m 12 jaar: € 10,-
Reisvergoeding  € 15,-

Dit is inclusief 9% BTW .

Kosten nieuwe stad voorbereiden : vanaf € 50,-  (afhankelijk van de afstand en altijd in overleg)

 


 

 

Thema’s die de revue kunnen passeren tijdens de wandelingen zijn:

Toerist in Zutphen/Zwolle/Deventer/Nijmegen/Arnhem, etc, wat nu? / Wat u niet mag missen in deze stad.. (de lievelingsplekjes van Harriëtte) / Winkelen en Wentelen, nu even ik! (m.n. vrouwenwandeling) / Mijn moeder zegt altijd: ….(bruikbare maar ook totaal overbodige tips) / Terrasjes route (kan vrij lang duren, mits droog weer) / De laatste keer vrijgezel wandeling (kan emotioneel zijn) / De “We laten de dobbelsteen beslissen welke kant we opgaan” wandeling (graag noodrantsoen meenemen) / De “Ik hou niet van wandelen” wandeling (vrij kort) / Shoppen in de crisistijd (etalages kijken) / Beeldige Binnenstad (kunst kijken) / Doorkijkjes / Oog in oog met de stadsmuur / Zo….dat is echt oud! / Interactieve momenten / Sssstttt….stille plekjes (liever niet, want deze is erg lastig voor Harriëtte.)