Lisette, uw levensloop vensterbankpsychologe

Met behulp van haar vensterbankprullaria (je gelooft je ogen niet wat een mens op een vensterbank kan zetten) doorziet deze heldere dame elk persoon of koppel dat bij haar aanklopt. Bent u van de symmetrie op uw vensterbank? Wat heeft u er zelf op staan? Wat zou u er het liefste op willen zetten? Heeft u wel een vensterbank en wat laat u anderen zien? Maar wat vooral belangrijk is binnen het gesprek: wat zegt dat over uzelf? Het wordt een (h)eerlijk gesprek, waarbij niemand depressief de deur zal verlaten, hooguit wat in gedachten of vol bruisende nieuwe ideeën. Wat een inzichten en wat is het leven toch mooi! Zeker met een vensterbank.

 

Lisette ziet er heerlijk modieus en kleurig uit, een pittige, intelligente en invoelende vrouw. Een plaatje met inzichten.

 

Lisette zit graag op een vaste plek met al haar prullaria. Een tafel en eventueel elektriciteit voor haar mooie schemerlamp is al voldoende.
Maar ook zonder haar prullaria kan Lisette er heerlijk over praten met deez of genen.
Behalve in de prullaria en vensterbankpsychologie verdiept Lisette zich ook graag op welk gebied dan ook in de medemens. U roept, wij ontleden.