Antoinette, uw (bijna) allesziende maar wat aparte spirituele gids

Antoinette kan met behulp van alles uw toekomst lezen. Echt met alles. Met haar kleurtjes, kaartjes, dobbelstenen, uw loopje, aura of gewoon door haar aanwezige lijntje met de kosmos. “Oh ik zie een uiltje op uw schouder, weet u wat dat betekent?” of  “Er staat een kabouter tegen uw been te schoppen?!” of “Die kleur groen is zó veelzeggend!” of “Ik krijg door dat u wat koppig bent.”
Antoinette heeft een heldere blik in het hier en nu, het verleden maar ook in de wazige toekomst en dat allemaal met een dosis mensenkennis vermengd met humor.
Maar waarom staat ze zich toch steeds zo af te schudden en rare geluiden te maken? En wat ziet ze er heerlijk vreemd uit. Is ze echt of toch niet?  “Ik weet het niet, maar ze is wel heel erg goed!” En hilarisch.

 

Allesziende Antoinette is een ideale (centrale of loslopende/zittende) act voor op uw bijeenkomst, tijdens een diner, een congres of uw (personeels)feestje. Het wordt nog hilarischer met uw vooraf gegeven inside informatie. Ideaal ook om een jarige of jubilaris te confronteren (op een vrolijke manier!!!) met zijn levensloop, ervaringen, karaktertrekken, anekdotes, etc.
Deze centrale act kan zo’n 20 à 25 minuten gaan duren.
Gewoon los op het feest kan ze een ieder apart “lezen” of de toekomst voorspellen. En blijven zolang als u wilt, afhankelijk van uw wensen.